Gode Gode Råd Om Musikknedlastinger Som Alle Kan Bruke

0 Comments

Musikk er en vakker kunstform som de fleste av oss liker. Det er få mennesker i dag som ikke har en slags elektronisk enhet som de kan spille sanger de laster ned fra internett. Hvis du er en av disse menneskene, vil du tjene på å lese tipsene nedenfor.

Hvis du er på internett og leter etter gratis nedlasting av musikk, må du være ekstremt forsiktig. Å laste ned musikk uten å betale er ulovlig og straffes ved lov. En annen grunn til at du vil unngå dette er fordi hackere bruker musikknedlasting som en måte å sende virus til datamaskinen din.

Sørg alltid for at du laster ned musikken din fra et lovlig nettsted. Hvis du laster ned musikk ulovlig, kan du bli utsatt for harde bøter. I mange tilfeller kan du bli bøtelagt med opptil $ 500 per sang. Artistene fortjener å få betalt for musikken de lager, så last ned bare lovlige kopier av sangene du liker.

Vurder å bli med på et online forum for musikkentusiaster. Mange vil dele nedlastningene sine gratis. Dette lar deg utforske forskjellige sjangre musikk eller den siste cd -en fra en kjent artist uten å forplikte mye tid eller penger til oppgaven, noe som gjør det lettere å bygge biblioteket ditt med en eklektisk blanding av låter.

Hvis du bruker iTunes, må du registrere deg for e -postvarsler. De sender ofte ut spesialtilbud og rabatterte album som er tilgjengelig til en lavere pris i en svært begrenset periode. Hvis du ikke registrerer deg for e -postvarslene, kan du gå glipp av disse besparelsene.

Prøv å bare shoppe musikk av og til. Med nedlasting av musikk så lett tilgjengelig, kan det være plagsomt lett å bruke for mye og miste spenningen for musikk. Prøv å handle musikk bare en gang i måneden eller så. Frem til da, lag en liste over sanger du liker og band du vil høre mer fra.

Når du laster ned en sang online, må du kontrollere størrelsen på den. Hvis det er mindre enn 2 megabyte, med mindre det er en veldig kort sang, er det sannsynligvis et virus. De fleste virus er bare tekst, og de tar ikke mye plass på harddisken, så vær forsiktig med små filer.

Hvis det er en bestemt artist som har gjort noen sanger du liker, bør du kanskje få hele albumet. Det er ofte billigere å kjøpe et helt album enn å laste ned individuelle sanger. I tillegg vil du ende opp med flere sanger å vurdere. Du kan bare finne en ny favorittsang.

Kontroller at du har en bredbåndstilkobling før du laster ned musikk. Musikkfiler er ikke den samme store størrelsen som videofiler, men når du laster ned mange av dem, kan den totale nedlastningsstørrelsen legge seg ganske fort. Hvis du er på en treg tilkobling, kan dette spise mye tid.

Jo mer du vet, jo bedre kan alle dine opplevelser bli. Hvis du er vant til å bruke timer på å finne all musikken du vil ha, vil du nå kunne forbedre situasjonen ved å bruke tipsene i denne artikkelen. Du kan sette sangene dine på enheten og nyte!

Nedlasting Av Musikk Er Ikke Vanskelig Å Lære