Musikk er noe de fleste elsker; det er en stor del av livet. Hvis du liker det, er dette stedet for deg. Følgende vil dekke ting du trenger å vite for å laste ned musikk effektivt.

Kontroller filstørrelsen når du laster ned musikk. De fleste musikkfiler er omtrent to til fem megabyte. Hvis du finner ut at en fil er mye mindre, kan det være en tekstfil forkledd som musikknedlasting. Ved å laste den ned kan du sette datamaskinen din i fare for virus og sette din personlige informasjon i fare.

Hvis du virkelig liker en artist, bør du alltid vurdere å kjøpe hele albumet i stedet for å kjøpe musikk spor for spor. Det er nesten alltid rimeligere å kjøpe et helt album enn det ville være å kjøpe 10 individuelle spor, så bruk av denne metoden vil spare deg for penger i det lange løp.

Vær forsiktig med å bruke ulovlige midler for å laste ned musikken din. Det er mange node -til -node -nettverk der ute som gir deg tilgang til mye musikk. Men dette åpner deg for potensielle juridiske problemer og store bøter hvis du blir fanget. Disse gratisfilene kan også inneholde skjult skadelig programvare. Totalt sett er det et bedre og tryggere alternativ å bare kjøpe det du liker.

Mange artister har lagt ned sin egen musikk for nedlasting for under en dollar per sang. Dette er en god måte å få en kopi av favorittsangen din og lede all inntekt tilbake til artisten i stedet for til en tredjeparts distributør. Artisten får full betaling for arbeidet sitt, og du får en flott sang.

Hvis du er bekymret for lovligheten til nettstedet du laster ned fra, er den enkleste måten å vite om de belaster deg for hver sang. Hvis det ikke er noen kostnader knyttet til musikken du laster ned, stjeler sannsynligvis nettstedet musikk, og du kan ende opp med å bryte loven.

Hvis du pleier å bruke mye på musikk, kan det hende at en abonnementstjeneste er en mye rimeligere rute i det lange løp. Disse tjenestene koster vanligvis ikke mer enn $ 10 i måneden, og de åpner for en verden av musikk. Noen har faktisk nærmere 20 millioner forskjellige sanger som du kan lytte til og laste ned.

Ethvert nettsted som tilbyr lovlig nedlasting av musikk, vil ha en merknad om opphavsrett et sted på nettstedet. Denne kunngjøringen viser at nettstedets eiere er autorisert til å selge og distribuere musikken lovlig online. Denne merknaden skal også fortelle deg hva du er og ikke har lov til å gjøre med musikken etter at du har kjøpt.

Hvis smaken din på musikk endres mye, bør du vurdere å bruke et nettsted som lar deg streame musikk i stedet for å laste det ned. Streaming lar deg lytte til et stort utvalg av sanger, men musikken ligger aldri på datamaskinen din. Dette kan spare deg for penger og plass på harddisken din, så det er noen ganger det bedre alternativet.

Det burde være lettere å vite hva du kan forvente når du skal laste ned musikk. Sørg for å bruke dette rådet bit for bit. Du kan nå finne musikken du vil ha.

Music Downloads Aren’t Hard To Learn